adidas Tubular v Rooftope

Do Rooftop shopu dorazili prvé 2 modely Tubular z dielne dizajnérov adidas. Ako sme už predchádzajúcom blogu spomínali, model vznikol fúziou dizajnov Y-3 Qasa a ZX 7000. Charakteristickým prvkom siluety je podrážka pripomínajúca trup lode alebo polovicu ‘tuby’, z čoho vznikol názov modelu. Pohodlnú chôdzu zabezpečuje technológia EVA v podrážke. Ďalší neprehliadnuteľný prvok je zjednotený jazyk so stielkou z neoprénu, tzv. ‘sockliner’. Nic Galway, viceprezident globálneho dizajnu adidas, sa modeli Tubular vyjadril ako ‘siluete, ktorá mu veľmi prirástla k srdcu’.

Z nášho pohľadu predstavuje Tubular jednoznačný ‘zásah do čierneho’ pri voľbe modelu z pomyslenej kategórie ‘fashion sneakers’. Osobná skúsenosť: Tubular pôsobia na nohách úzkym ‘sleek’ dojmom, sú vďaka neoprénovému zvršku pohodlné už pri vyskúšaní a medzipodrážka zabezpečuje prirodzenú trakciu (pri výskoku vytvorí charakteristický zvuk :))

Tubular je v Rooftop shope v dispozícii v troch pánskych veľkostiach a dvoch variantach: adidas Tubular Runner ‘Metallic’ a adidas Tubular 93.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *