Hamburg prank

    Pokiaľ človek vlastní kľúč od dverí niektorého z prostriedkov hromadnej dopravy (napríklad metra, či vlaku), dajú sa s ním zažiť príjemné a vtipné situácie s nemalou príchuťou zlomyseľnosti. Takýmto kľúčom môžete nenápadne zamknúť vo vozni metra všetky dvere, v kľude sedieť a pobavene pozorovať ľudí zúrivo sa snažiacich dostať von o zastávku ďalej. V našich reáliách bez metra prípadne zamknúť záchody v celej vlakovej súprave a opäť len s úškrnom čakať na vyvrcholenie. Vysokú školu takéhoto primitívneho vtipu absolvoval Moses, ktorý situáciu posunul na celkom  inú úroveň, keď v mestskom vlaku S bahn v Hamburgu zamkol a zamaľoval skutočné dvere, miesto nich namaľoval okno a na mieste skutočného okna namaľoval dvere. Vyjavené tváre cestujúcich sa dajú veľmi ľahko domyslieť. 
    Najnovší upgrade síce nebol tak rafinovaný, no výborný nápad mu rozhodne nemožno uprieť. Opäť sa vďačným terčom žartíku stal vlak v Hamburgu, no vtipná kôpka ľudí, alebo jednotlivec tentokrát zvnútra vymurovali stenu vďaka ktorej sa jedni z dverí stali úplne nepoužiteľnými. Smutné železnice odhadujú škodu na vyše 10 tisíc euro. Viac už na priložených fotkách. 
*Tento článok nemá v úmysle navádzať na primitívne a nedajbože protiprávne konanie, jeho cieľom je baviť sa takomto konaní iných.*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *