Recenzia: Molotow veci na plátno – Lukéro

Venujem sa hlavne detailným kresbám a maľbám , preto pri tvorbe recenzie na produkty z Rooftop shopu som si vybral MOLOTOW spreje a fixky vhodné na plátno, transparentné spreje na farebný podklad, a rôzne fixy na efektívnu, detailnú a presnú kresbu. Po dokončení kresby na plátno som s produktami spokojný, práca s nimi bola príjemna, môžem ich len odporučit a čo bude s nimi ďalej, už záleží od autora a jeho schopností .
Fixka patrí medzi moje obľúbené.Vhodná na detailné vykreslovanie, šrafovanie, rýchle čiary, tak aby vynikol môj rukopis. Farba na akrylovej báze sa dá použit na takmer každý povrch a práca na plátno bola veľmi jednoduchá a presná. Fixka má výbornu kryciu schopnosť,prúdenie farby do hrotu je rovnomerné, kontrolovatelné a vďaka pump-up ventilom tak nevznikaju žiadne nechcene machule alebo vytekanie farby na obraz. Fixku môžem preto len odporučit .

Milujem skosené hroty na efektívnu prácu, rôzne hrúbky čiar, jemné ťahy do stratena, či na prípravu podkladu je táto fixka veľmi schopná. Farba má výbornu kryciu schopnost a tak isto je aj rýchlo schnúca. 

Tenký hrot, presne čiary, vodná báza, táto fixka je ideálna na detailnú perokresbu na výkresoch kedže na iných povrchoch sa neudrží a nemá dobru kryciu schopnosť. Výborna je na predkreslenie a na náčrt na povrchu plátna, kde sa mi veľmi hodila.

Výborná na prípravu efektívneho podkladu. Farba zanecháva jemnú stopu, ktorá sa dá jednoducho prehĺbiť vrstvením farby a vzniknu tak lahodné farebne prechody a zaujímave efekty. Sprej má nizky tlak, tak sa dá s farbou dobre manipulovať a robit presné čiary.

Making of video

Lukáš Lukéro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *