SHOW MUST GO ON 3 už čoskoro!

    Graffiti video Show Must Go On akiste netreba nikomu zvlášť predstavovať. Ako už mnohí viete, práve v týchto dňoch sa robia posledné úpravy na jeho treťom pokračovaní, ktoré bude okrem klasických európskych destinácii /Hamburg, Berlin, Viedeň, Lille, Marseille, Atény…/ obohatené o špeciálnu časť z japonskej tour a to konkrétne z miest ako Yokohama, Tokyo, Osaka, Kyoto a niekoľko ďalších. I keď sa zopár klipov z Japonska mihlo už aj v iných videách, krajina vychádzajúceho slnka bude v takomto rozsahu prezentovaná vôbec po prvýkrát, čo robí z tohoto videa unikát medzi záplavou podobne ladených videí z celej Európy.

Release party pri príležitosti vydania Show Must Go On 3 sa bude konať 21. 10. 2011 v bratislavskom Bateliéri na Továrenskej 14, kde prebehne krst, ako aj samotná premiéra videa. O hudobnú stránku sa postarajú Gramo Rokkaz ale aj Idea a Fatte, počas dňa prebehne v tej istej lokalite aj graffiti jam.

V priebehu najbližších dní vyjde v poradí už druhý trailer z pripravovaného videa, ktorý si ako prví budete mocť pozriet exkluzívne len na Rooftop graffiti portáli a tak sledujte náš portál a rozhodne si to nenechajte ujsť, rovnako tak oficálny facebook Show Must Go On tu!

Pre tých, ktorým to náhodou uniklo pripájame na záver prvý oficiálny trailer, ako ochutnávku na samotné video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *