Sneakers novinky #11

Je stred týždňa a.k.a. streda a my vám opäť prinášame sneakers novinky, tentokrát už po jedenásty krát.

Pharell Williams len nedávno avizoval dlhodobejšiu spoluprácu s adidas Originals a už môžeme vidieť prvé výsledky. 10 párov bielych tenisiek ‘Stan Smith’ dostalo novú fasádu od po novom aj ‘kustomizéra’ sneakers Pharella. Jednoducho, chalan zobral farebné fixky a pokreslil ich v duchu svojej večne pozitívnej nálady. K dispozícií budú jedine v obchodnom dome Colette v Paríži a to 28. mája (ak by ste ich náhodou chceli vlastniť). Do rady sa však choďte postaviť už skôr, bude tlačenka.

Leto sa blíži a Nike odhaľuje svieži ‘Summer 2014 Training pack’ určený na urban jogging (rozumej skôr flákanie sa, ako behanie). Tentokrát sa potešia len dámy – zremixované Air Max a RosheRun čakajú na svoje majiteľky od 6. júna. Kde? Nechajme sa prekvapiť.

Aj sneakers kultúra pozná slovo rivalita. Nike uvádza projekt ‘Risk your sole‘, kde si sily zmerajú popredné sneakershopy vo Veľkej Británií (plus jeden zo Švédska). Každý obchod vyberie zo svojho portfólia 5 najvzácnejších modelov sneakers a postavia ich do vzájomného duelu so súperom – iným obchodom. V digitálnom súboji hlasujú užívatelia, čiže vy. Tak vznikne klasická ‘vyraďovačka’ a vo finále sa stretnú tí najlepší. Live finále je naplánované na 28. mája a nebude nikde inde ako v Londýne.

Tot vsio, Enjoy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *