Sneakers novinky #12

Koniec horúceho týždňa uzatvárame vrelými novinkami zo sveta sneakers.

Celý svet sleduje, čo sa deje na majstrovstvách sveta v Brazílií. Nike pred pár dňami aktualizoval kampaň ‘Risk everything’, kde sa v jednom dueli stretnú najlepší futbalisti planéty proti klonom. V animovanom filme sú Ronaldo, Neymar, Ibrahimovič, Iniesta a spol. nahradení robotmi, ktorí neriskujú a tým pádom nerobia chyby. Futbal ako ho poznáme upadá a zachrániť ho môže len zjednotený tím žonglérov s loptou. Podarí sa im to?

Ok, naspäť k sneakers. Svetlo sveta uzrel redizajnovaný model adidas Originals ZX Flux, s prívlastkom 2.0. Jeden kus sieťoviny bol tentokrát nahradený dvomi kusmi – priehlavkovou a pätovou časťou a stred siluety doplnila ‘klietka’ z kože. Či bude model rovnako pohodlný ako jeho predchodca prezradia až prvé recenzie ich majiteľov. Zatiaľ sú dostupné v dvoch farebných variantoch – čiernej a šedej.

Notoricky známe mesto graffiti a módy Miláno, dostalo na počesť od Nike vlastnú edíciu modelu Internationalist. Šedú farbu dopĺňa bronzová podpera päty, červená podrážka a sieťovina vo farbe betónu. Výber farieb bol vraj ovplyvnený architektúrou severotalianskej metropoly. Páči sa vám?

Čo vznikne, keď už Nike nevie ako inovovať najslávnejší model Air Max? Hybridná kombinácia Air Max, ktorá spája všetky ich renomované technoloógie. Nike Air Max 1 ‘OG Sport Red’ v sebe spája odľahčené syntetické materiály a špeciálnu podrážku Lunarlon, ktorá výborne tlmí všetky nárazy. Všetko sa nakoniec zmieša s originálnou farebnou kombináciou pôvodných ‘ermaxiek’ a vznikne to, čo vidíte na obrázku nižšie. Páči sa?  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *