Sneakers novinky #13

Opäť je tu nový týždeň, s čerstvými novinkami zo sveta sneakers. Tentokrát sa zameriame čisto na adidas Originals, ktorí v poslednej dobe vydal viac ako zaujímavé modely.

Prvou novinkou je ľahký model ZX Flux, ktorý si slečny zamilujú. Akvarelové ‘machule’ po syntetickom povrchu vyzerajú prinajmenšom zaujimavo. Keď sa potlač skombinuje so siluetou tenisky, voľba pre letné sneakers pre dámy je viac ako jasná.

Aj populárny model všetkých ‘SK8’ fanúšikov Stefan Janoski prichádza s letnou vizážou. Za sviežim názvom ‘Crystal Mint’ sa skrýva svieži dizajn. Mätová farba s čiernymi fragmentami a bielou podrážkou. Za nás môže byť.

adidas by nebol Originals, keby nevzkriesil vintage model. Populárny model z minulého storočia Stan Smith, teraz vychádza v edícií ‘Reflective pack’. Dizajnéri použili reflexné prvky od 3M a na zvršok použili print hadej kože. Jednoduché, ale efektné.

A poslednú novinku završuje model ZX Zip od Yohji Yamamoto a.k.a. Y3. Yohji skryl pod šnúrovanie zips, s ktorým tenisky pohodlne obujete. Čo sa týka materiálu, na výrobu modelu boli použité takmer všetky materiály: koža, neoprén, plast a flís (fleece). Nehovoríme, že by sme ich nosili po ulici, ale za očný kontakt určite stoja. Enjoy.     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *