Sneakers novinky #14

Máme tu pondelok, najobľúbenejší deň v týždni všetkých Slovákov a s ním aj sneakers novinky. Tak poďme na to…

Nike Air Max 1 je nestarnúci model, ktorý vždy prekvapí sviežou farebnou kombináciou. Model ‘Light Ash’ (ľahký popol) tvorí slabo šedý základ, so zábleskami oranžovej farby (podšívka, podrážka) a modrý syntetický semiš na obvode.

Retro model adidas Originals Tech Super W prichádza v mätovej ‘Mint Toe’ a oranžovej ‘Salmon Toe’edícií. Prvý krát uzrel model Tech Super svetlo sveta v roku 1992, znovozrodený bol až minulý rok. Kvalitný kožený semiš na priehlavku nahrádza klasickú sieťovinu, na ktorú sme pri modeli zvyknutí.

Čo by to boli za sneakers novinky, keby sme neuverejnili aj niečo uletené, čo sa v podstate ani nedá nosiť na ulici. Jeremy Scott je uletený dizajnér, ktorý už s adidas Originals spolupracoval na nejednej kolekcií. Teraz prichádza s variantou modelu JS Wings 2.0 pod príznačným názvom – ‘Cut Out’ (vystrihnitý). A naozaj vyzerajú tenisky akoby boli z nich vystrihnuté časti a ostal len skelet. Prázdne časti Jeremy nahradil čírim plastom, aby z JS Wings spravil ‘nositeľné’ sneakers. Či sa mu to podarilo nevieme, každopádne vyzerajú ako ideálny zberateľský kúsok. Enjoy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *