Sneakers novinky #17

Posledný júlový deň (a.k.a. polka leta v p…) sme späť a prinášame vám novinky zo sveta sneakers. Za uplynulý čas sa toho udialo viac, preto našej selekcií prešlo viac modelov od značiek adidas Originals a Nike. Tak poďme na to.

Nike Air Max Lunar90 s prívlastkom ‘WR’ sú svieže sneakers v neónových farbách. Navyše by mali byť aj odolné voči vode (áno WR je water resistant) vďaka tomu, že všetky švy sú podlepené nylonom. Model sa nápadne podobá na známe ‘Infrared’ a je akýmsi nevlastným bratom samotného modelu.

adidas Originals si po tohtoročných majstrovstvách sveta vo futbale ulietava na bojových verziách sneakers. Po ‘Battlefield’ (bojisko) kolekcií redizajnuje klasické modely Samba a Superstar do ‘Shield’ (štít) verzie. Dve farebné verzie – vínovo červená a čierna. Materiál – prémiová brúsená koža. Výsledok – ďalší podarený kúsok z dielne dizajnérov adidas Originals. Bravo.

To máte tak. Akonáhle marketéri Nike cítia, že majú ľudia o niečo záujem, začnú redizajnovať a redizajnovať model do poslednej kvapky prichádzajúcej fantázie. A tej nie je nikdy dosť. Posledná verzia modelu Nike Roshe Run ‘Black/Neon Turquise’ spája jednoduchú siluetu tenisky s technológiou ‘Flyknit’. Tá zabezpečuje, že vám noha ‘dýcha’ aj počas letných mesiacov. Model skvelo farebne doplňuje povestná biela podrážka. Enjoy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *