Sneakers novinky #19

Leto sa pomaly končí (bolo vôbec?), tak sa radšej osviežme dávkou kvalitných sneakers vyprodukovaných značkami adidas Originals a Nike.

Silná spolupráca medzi adidas Originals a reperom menom Big Sean priniesla svoje ovocie v podobe redizajnovaného modelu Metro Attitude. Sean si tento model vybral z archívu a pridal svoj odtlačok v podobe kvetovaného vzoru na zvršku. Vzor zachováva originálnu hadiu potlač zvršku a celú siluetu dopĺňa čierna koža. Zlaté doplnky dokonale dopĺňajú Seanovu osobnossť. Štartovacia cena začína na 165 dolároch.

Vírus menom Nike Huarache sa šíri naprieč Európou a naposledy prepukol v Berlíne. Už aj nemecká metropola má svoju edíciu tohto modelu. Farebná schéma je tradične germánska – čiernu, žltú a bielu dopĺňa priesvitný držiak päty, ktorý je pre model charakteristický. Po Miláne a Paríži je to už tretie mesto čo sa chváli vlastným modelom Huarache.

Pred pár hodinami unikli prvé zábery z pripravovanej spolupráce Supreme a Nike. Spoločne vydajú reedíciu modelu Air Force 1 High. Čo bude nové na čiernej verzií modelu: biela fajka a veľké nápisy na päte a jazyku. Napriek tomu, že sú to jediné zmeny oproti pôvodnej verzií, očakávame úspech v predaji modelu vďaka renomé americkej značky. Enjoy.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *