Sneakers novinky #21

Záver pracovného týždňa zakončíme voňavými novinkami zo sveta sneakers – konkrétne 2 silných značiek na trhu – adidas Originals a Nike. Čo majú nové? 

Ronnie Fieg odtajnil ďalší produkt spolupráce s adidas Originals. Tentokrát si zobrali do parády model EQT Running Support 93. Tmavomodrú farebnú kombináciu obohatil o jeho typický prvok – jednofarebnú priehlavkovú časť, tentokrát v zlatom ‘šupinatom’ prevedení. Siluete tenisiek dodávajú kontrast slabomodré pásiky. Oficiálny dátum vydania je 11. október. 
Viac ako zaujímavá spolupráca vznikla, keď zástupcovia Nike kontaktovali animátorov značky Laika. Limitovaná edícia Roshe Run Mid vychádza pri príležistosti ich najnovšieho filmu Boxtrolls (Škrtiatkovia z krabice). Tenisky, ktoré tvorcovia nazvali familiárne ‘Trollstrikes’, kombinujú netradičné materiály: materiál z vriec, semiš, hladkú koža a podrážka je z materiálu menom Phylon. Vzácne sneakers sa budú predávať v autentickom vreci spolu s Dri-fit ponožkami. 
Kvetinových vzorov nie je nikdy dosť! To tvrdia dizajnéri Nike a opäť redizajnovali obľúbené vintage modely Air Max 1 a Internationalist, teraz do palmového vzoru. ‘Ermexy’ ešte stihli doplniť o čierny kožený lem, inak dopĺňa plátený zvršok klasická biela podrážka. Enjoy.    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *