Sneakers novinky #22

Nový školský / pracovný týždeň začneme so Sneakers novinkami. Za uplynulý čas nás najviac zaujali vydania od oregonskej značky NIKE. Tak poďme na to. 

Ku príležitosti maratónu v Chicagu, vydáva Nike limitovanú edíciu modelu Air Max Lunar 1 WR. Čim je teniska špeciálna. Okrem unikátnej variácií farieb (čierna / tmavošedá / oranžová / modrá) je vodeodolná, je zhotovená bez šitia, má odľahšenú Lunarlon podrážku a špeciálnu Air-Sole podrážku. Prvok jedinečnosti podčiarkuje oficiálne logo maratónu na päte. Model je už žiaľ vypredaný. 
Byť fanúšikom sneakers a zároveň nosiť ‘erforsy uany’ na stavenisko už nie je vylúčené. Po odolných Sneakerboots, nasleduje edícia ešte odolnejších Air Force 1 ‘Workboots’. Masívna gumenná podrážka, extra spevnené šnúrky a očká na šnúrky a koža, z nich robia spoľahlivého partnera do akéhokoľvek počasia či terénu. 
Dizajnérske štúdio Redclay si ako projekt stanovila redizajn sneakers. Vybrali si model Nike Air Max Lunar90 Jacquard a výsledok stojí naozaj za to. Siluetu ladenú prevažne do bordovej farby, dopĺňa čierna ‘fajka’, šedočierna podrážka s fialovou bublinou a geometrické vzorce pripomínajúce lejzrové lúče. To všetko s najnovšími technológiami Lunarlon a Jacquard. Enjoy. 
    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *