Sneakers novinky #24

Školský / pracovný týždeň uzatvoríme novinkami zo sneakers. Von to už vyzerá na poriadnu kosu minimálne do marca, tak sme do hľadáčika vybrali hlavne členkové sneakers + jednu vychytávku.

adidas Originals zbrojí na jeseň / zimu s balíkom vybaveným technológiou Primaloft. Používa sa vo všetkom, čo potrebujete tepelne odizolovať – od odevov, vankúšov, po izolačné tkaniny. V balíku je 5 verzií modelov ZX Casual Mid a Torsion Trail, ktoré majú okrem izolačnej technológie aj odolný zvršok – hrubú textíliu a semiš. Vďaka tlmeným farbám sú ako stvorené pre jeseň a zimu. 
Celoročne populárny model white-white model Nike Air Force 1 Mid má svojho jesenného bratranca. Nike odpovedá na jesenné sychravé počasie reedíciou siluety z osemdesiatych rokov s titulom ‘Wheat’ (pšenica). Návrat tejto farebnej variácie ocenil aj Ronnie Fieg, keď sa s radostnou správou podelil na svojim ‘Grame. 
Nič nie je pre zarytého sneakerheada horšie ako zaj*ebané sneakers. To je fakt. Nad tým sa zamysleli aj chlapci zo zahraničia a vymysleli produkt Crep Protect. Všetko dôležité je vypovedané vo videu. 

   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *