Sneakers novinky týždňa #5

Máme tu ďalší týždeň a s ním aj novinky zo sveta sneakers. Za uplynulý čas vyberáme z blogov to (pre nás) najzaujímavejšie.

Nike pripravuje na leto verziu modelov Air Max s podtitulom ‘Breathe’. Produktoví manažéri vedia, že kombinácia 30 stupňov celzia nad nulou a nevetraná noha v teniske znamená štípanie očí po vyzutí sneakers a nielen to. Skombinovali preto materiály tak, že v prevzdušnili materiál sieťoviny na zvršku a vložka v topánke lepšie absorbuje pot z nohy. K dispozícií budú od 1. mája. 
Pri Nike ešte chvíľu ostaneme. Model Nike Blazer z roku 1973 vychádza v limitovanej ‘Rainbow pack’ kolekcií. Basketbalové tenisky obsahujú všetky farby dúhy – zelenú ‘Lucid green’, oranžovú ‘Team orange’, modrú ‘Game royal’, žltú ‘Tour yellow’ a červenú ‘Varsity red’. 
adidas Originals ide tento rok karta. Uvádza model ‘Tech super’ v monochromatickej čiernej a krémovej variante. Zaujímavosťou sú tri druhy textúry na koženom zvršku – dizajn imituje kožu krokodíla, hada a povrch kaktusu. Takto opísané to síce neznie dobre, ale výsledok si pozrite v galérií pod textom. Ešte posledná novinka: Pharell Williams = adidas Originals. Čo to znamená? Spolupráca, pri ktorej sa máme na čo tešiť. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *