Sneakers novinky vol.7

Aj na Veľkú noc vám prinášame pozoruhodné udalosti zo sveta vzácnych, limitovaných a vysnívaných sneakers.

Minulý týždeň poctila švajčiarsku metropolu Zürich svojou návštevou výstava SNEAKERNESS. Na putovnej výstave (Viedeň, Kolín, Amsterdam, Varšava) sa stretnú značky, shopy a nezávislí zberatelia, aby vystavovali, predávali a diskutovali o jednej jedinej téme – sneakers. Event dopĺňaju aktivity ako streetbalový turnaj, nejaké to umenie, tento rok dokonca aj nechtové štúdio. Načo ďalšie slová, to ako bolo si pozriete je videu.

Cestujúci parížskeho metra si prezreli nové Nike Air Max Plus Orange Tiger nafúkané priamo na jednom vozni. Je neskutočné, aký sneaker fanatik to musel byť, keď liezol do tunela a namiesto svojho mena zvečnil nový model tenisiek. Každopádne výsledok prekvapil nielen nás, ale aj cestujúcich metra.

Nike pridáva ďalšiu farebnú variáciu do ‘Suede Pack’. V monochromatickej verzií pripravili šedý semišový zvršok a klasickú bielu podrážku. V jednoduchosti je krása (to si myslíme aj my).

adidas Originals sa vracia späť do minulosti a oživuje systém APS – Anti Pronation and Shock system. Hlavnou funkciou je ‘kľúčová dierka’, kde si nastavujete tvrdosť podrážky podľa bežeckého povrchu. Prvá reedícia sa podobá na retro siluetu – čistobiele tenisky s červenými a modrými doplnkami.        

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *