UNPLEASANT MAGAZINE 3

    Tretie číslo Unpleasant magazínu prínáša opäť update zo sveta európskeho writingu. Malý nápis 100% steel v rohu magazínu dáva tušiť, že sa ako je pri tomto magazíne zvykom, bude znova jednať o striktne trainwritingovú záležitosť. Bez zbytočných slov nám od prvých stránok servíruje porcie vlakov a metier v rubrike Eurosteel, ktorú hneď na ďalších štyroch stránkach strieda krátky rozhovor s berlínskym bežcom na dlhé podzemné trate – Glock19 z HK crew. Ďalším writerom, ktorého vyspovedal tím Unpleasant magu je Oahu, ktorý vystriedal viacero mien a je známy ako súputnik dobre známeho Banosa z […], BGS a TNT crews. Jeho jednoduché a hravé pieces doplnené  častokrát charaktermi tu nájdeme na vozňoch vlakov a metier z Európy, ale i USA.
    Vtipná dvojstrana je venovaná writerovi zo švédskej crew HFU a jeho ‘projektu’ ‘The 5 Stages’ /5 stupňov/. Projekt pozostáva z piatich panelov na piatich rôznych švédskych vlakoch a myšlienka za týmto projektom pozostáva z piatich mentálnych stupňov, ktorými prejde buffer predtým než samotné panely zbuffujú. Denial /teda popieranie – to snáď ani nemôže byť pravda!/, Anger /zlosť/, Bargaining a slzy depresie /Depression/ pred samotnou akceptáciou /Acceptance/ svojho osudu a pustenia sa do práce.
    Do tretice všetko dobré a špeciál na posledných stránkach magazínu, spojený s rozhovorom patrí nemeckému writerovi z mesta Stuttgart – Disney. Samotný fakt, že pochádza práve zo Štutgartu by nemal nechať nikoho na pochybách, že sa bude jednať o kvalitný materiál. Kto presne toto očakával nebude určite sklamaný.

    Zbytok stránok mimo spomínaných rozhovorov je samozrejme klasicky vyplnený vlakmi a metrami z celej Európy, čo uzatvára obsah magazínu do kompaktného celku, ktorému rozhodne nič nechýba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *